Om forlaget

ForlagetEpsilon.dk tager sig specielt af at formidle dansk forskning og viden inden for naturvidenskab og teknik. Forlaget vil primært lægge vægt på de populærvidenskabelige formidlingsopgaver på forskellige niveauer. Forlagets mål er at udgive og sælge bøger af meget høj kvalitet med et smukt layout, således at høj faglighed kombineres med spændende formidling.

Forlaget udgiver blandt meget andet også “smalle” naturvidenskabelige bøger der indeholder viden som det er vigtigt at få formidlet og bevaret for eftertiden, men som ofte kun vil være af interesse for et begrænset publikum. Disse bøger vil typisk være støttet af forskellige fonde.

Nogle af bøgerne kan være relevante som undervisningsmaterialer bl.a. i de gymnasielle uddannelser. Forlaget udgiver også undervisningsmaterialer til alle niveauer.
ForlagetEpsilon.dk vil primært distribuere bøgerne via internettet.
Forlaget satser i høj grad på direkte markedsføring til de relevante målgrupper. Derfor lægges der vægt på nyhedsbreve direkte til kunderne, annoncer i fagblade og foldere og plakater på steder som fx i specialboghandlerne, ved seminarer og konferencer og selvfølgelig på internettet.
ForlagetEpsilon.dk er stiftet af biolog, ph.d. Lone Bruun, der i mange år har været ansvarshavende redaktør på tidsskriftet Naturens Verden. Hun driver også firmaet LBformidling (www.lbfm.dk).

Link til ForlagetEpsilon.dks hjemmeside:
www.forlagetepsilon.dk

Der er lukket for kommentarer.